Onze kiosk in Harlingen

In 2022 gaat er opnieuw een grote droom van ons in vervulling. Nadat we in 2016 gestart zijn met ons restaurant en cafetaria in Witmarsum, konden we deze fantastische kans niet aan ons voorbij laten gaan om Nice Flavour uit te breiden, en wel in Harlingen. Ditmaal hebben we niet gekozen voor een restaurant of cafetaria, maar voor een andere prachtige locatie die zich uitstekend leent voor het aanbieden van diverse lekkernijen, waaronder:

  • Vers belegde broodjes
  • Onze huisgemaakte soepen
  • Een assortiment koek en gebak
  • Heerlijke koffie en verfrissende drankjes
  • Het allerlekkerste softijs
  • Milkshakes bereid met vers fruit

Houd er rekening mee dat onze openingstijden kunnen variëren tijdens speciale evenementen en feestdagen, en momenteel kunnen afwijken vanwege onze personeelsbezetting.

Bij onze kiosk kun je ook terecht voor onze heerlijke Hapjespannen

Bovendien bieden we cateringdiensten aan voor thuis of op locatie, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum of een zakelijke bijeenkomst. Als je denkt aan passende catering, denken wij graag met je mee. Ontdek de vele mogelijkheden die Nice Flavour te bieden heeft op het gebied van catering door een kijkje te nemen op onze website onder “Nice N Easy Catering “.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze laatste updates en aanbiedingen via “Kiosk Nice Flavour” of “Nice Flavour”.
Ons adres in Harlingen is:

We heten je van harte welkom!
Onze openingstijden zijn van 1 april tot 1 oktober 2024:

*Zondag alleen geopend op koopzondagen (elke 2e zondag van de maand).

Van droom tot realiteit: Nice Flavour brengt lekkernijen tot leven, nu ook in Harlingen!