Enkele jaren geleden hebben we besloten het voormalige eetcafe om te toveren in een gezellig familierestaurant. Een van de redenen van dit besluit was dat Nice Flavour op dat moment ook over een cafetaria beschikte. De behoefte aan een meer restaurant gerichte horecagelegenheid leek ons, naast een cafetaria, net wat groter.

A.g.v. de diverse aanpassingen, zowel in het restaurant als in de keuken, diende ook de menukaart uitgebreid te worden. Een broodje bal is lekker, zeker onze zelfgemaakte bal, maar gasten van een restaurant hebben terecht een ander, veelzijdiger verwachtingspatroon. Op donderdag bijvoorbeeld serveren we nu een heerlijke biefstuk van de ossenhaas (200 gram), met huisgemaakte friet, wokgroenten en stroganoffsaus voor slechts…€ 17,95! Vanzelfsprekend biedt de nieuwe menukaart naast  de lunchkaart, borrelhapjes, snacks en pizza’s, ook een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten en niet te vergeten diverse speciale schotels. (Bekijk onze menukaart).

Wat overigens onveranderd is gebleven…we werken nog steeds met uitsluitend dagverse, huisgemaakte en veelal lokale producten.

Restaurant aanwijzer Nice Flavour.fw

Hertog Jan

Wij verkopen Hertog Jan bier van de tap. Hertog Jan is verkozen als beste bier 2015 -2016 door de consumentenbond. Hertog Jan, Vanzelfsprekend selecteren we alle ingrediënten die we voor het brouwen gebruiken met de allergrootste zorg. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eiffel zijn goed genoeg. Dankzij deze ingrediënten en natuurlijk de kunde van onze brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag. Het bevat 5.1% alcohol en is te herkennen aan z’n rijke smaak en de aangenaam bittere afdronk. Drink ‘m liefst bij een temperatuur van 3 graden Celsius, dan smaakt ons bier het best.

Jupiler

Wij verkopen ook Jupiler bier van de tap. Jupiler is het nr.1 bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap. Van Jupiler kun je genieten op elk moment, dankzij zijn fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille. De ideale schenktemperatuur voor Jupiler (alcoholpercentage 5,2%) bedraagt 3°C.