Enkele jaren geleden hebben wij, Stefanie en Dominick, het voormalige eetcafe in Witmarsum omgetoverd naar een gezellig familierestaurant. Tegelijkertijd heeft het aanwezige terras een metamorfose ondergaan en is het ook hier prettig vertoeven met een hapje en een drankje.

Een van de redenen voor dit besluit was dat er in deze regio behoefte bleek aan een meer restaurant-gerichte horecagelegenheid naast onze cafetaria. De gast in een restaurant heeft een ander verwachtingspatroon dan de bezoeker aan een cafetaria en stelt hierdoor andere eisen. Vandaar dat wij ook hebben gekozen voor 2 afzonderlijke menukaarten. De menukaart, aanwezig in het restaurant, biedt naast een uitgebreide lunchkaart een ruime keuze aan starters, heerlijke altijd met verse ingrediënten bereide voor-, hoofd- en nagerechten. Verder de lekkerste huisgemaakte pizza’s, vers ijs, koffie-specials en niet te vergeten vers gebak.  Bekijk de volledige menukaart.

Vervolgens zijn we medio 2022 in de Voorstraat 35 A te Harlingen gestart met onze Kiosk Nice Flavour

Ditmaal geen restaurant of cafetaria maar de verkoop vanuit de kiosk van een groot aanbod aan o.a. huisgemaakte broodjes, frisdranken, koffie, thee met gebak, vers softijs, uit vers fruit bereide milkshakes etc. En… ook hier kunt u rustig genieten van uw versnapering op het terras.

M.i.v. 1 april 2023 zijn we tevens gestart met Nice N Easy, een nieuw concept waarin we op uitgebreide schaal de catering verzorgen. Zowel het afhalen als de verzorging van een groot aantal arrangementen op lokatie bestaan hier tot de mogelijkheden. Verder verhuren we alle bijbehorende attributen om van een feest een grandioos feest te maken.

Wat overigens onveranderd is gebleven…we werken nog steeds met uitsluitend dagverse, huisgemaakte en veelal lokale producten.

Restaurant aanwijzer Nice Flavour.fw

Hertog Jan

Wij verkopen Hertog Jan bier van de tap. Hertog Jan is verkozen als beste bier 2015 -2016 door de consumentenbond. Hertog Jan, Vanzelfsprekend selecteren we alle ingrediënten die we voor het brouwen gebruiken met de allergrootste zorg. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eiffel zijn goed genoeg. Dankzij deze ingrediënten en natuurlijk de kunde van onze brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag. Het bevat 5.1% alcohol en is te herkennen aan z’n rijke smaak en de aangenaam bittere afdronk. Drink ‘m liefst bij een temperatuur van 3 graden Celsius, dan smaakt ons bier het best.

Jupiler

Wij verkopen ook Jupiler bier van de tap. Jupiler is het nr.1 bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap. Van Jupiler kun je genieten op elk moment, dankzij zijn fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille. De ideale schenktemperatuur voor Jupiler (alcoholpercentage 5,2%) bedraagt 3°C.